Ohje:Kuinka rekisteröidä käyttäjätunnus

Snorlaxin Höyhensaari, yhteisön rakentama Pokémon-tietosanakirja
Siirry navigaatioonSiirry hakuun

Käyttäjätunnuksen rekisteröiminen on helppoa. Kun et ole kirjautuneena sisään, näet "Kirjaudu sisään tai luo tunnus"-linkin oikeassa ylälaidassa. Klikkaa linkkiä rekisteröidäksesi itsellesi käyttäjätunnuksen.

Sisäänkirjautumislomakkeessa lukee "Jos sinulla ei ole vielä käyttäjätunnusta, voit luoda sellaisen.". Klikkaa sinistä luoda-linkkiä.

Luo uusi käyttäjätunnus -lomake.

Saat eteesi kuvan kaltaisen lomakkeen. Oikea nimi- ja sähköposti-kohdat eivät ole pakollisia, mutta on suositeltavaa täyttää sähköposti-kohta, koska jos hukkaat salasanasi, et voi saada uutta ellei sinulla ole kelvollista sähköpostiosoitetta. Kun olet täyttänyt kohdat, paina "Luo uusi käyttäjätunnus"-nappia ja kirjaudut sisään.

Mikäli laitoit sähköpostiosoitteen, olet saanut sinne varmistusviestin ja kyseinen viesti sisältää vahvistamislinkin, jota sinun tulee klikata. Kun olet klikannut sitä linkkiä, voi esimerkiksi sallia muiden käyttäjien lähettää sinulle sähköpostia.

Mitä hyötyä on luoda käyttäjätunnus?[muokkaa wikitekstiä]

  • Muut eivät näe IP-osoitettasi
  • Saat vapaasti valita käyttäjänimesi (kunhan se on hyvän maun ja Suomen lain rajoissa)
  • Saat oman käyttäjäsivun ja keskustelusivun - käyttäjäsivullasi voit kertoa itsestäsi ja keskustelusivun avulla muut voivat ottaa yhteyttä sinuun
  • Voit muuttaa henkilökohtaisia asetuksiasi ja siten vaikuttaa sivuston ulkonäköön
  • Voit pyrkiä ylläpitäjäksi muokattuasi aikasi