Snorlaxin Höyhensaari:Vastuuvapaus

Snorlaxin Höyhensaari, yhteisön rakentama Pokémon-tietosanakirja
Siirry navigaatioonSiirry hakuun
Snorlaxin Höyhensaari ei takaa tietojen oikeellisuutta

Snorlaxin Höyhensaari on vapaasti muokattavissa oleva Pokémon-tietosanakirja. Kuka tahansa, jolla on Internet-yhteys, voi muokata SH:n artikkeleja.

Snorlaxin Höyhensaaresta löytyy paljon arvokasta ja totuudenmukaista tietoa, mutta Snorlaxin Höyhensaari EI kuitenkaan voi taata Snorlaxin Höyhensaaressa olevan tiedon oikeellisuutta.

Kukaan Snorlaxin Höyhensaaren kanssa tekemisissä oleva ei ole millään tavalla vastuussa virheellisten tai loukkaavien tietojen olemassaolosta tai niiden käytöstä.

Snorlaxin Höyhensaaressa oleva tieto tarjotaan käyttäjille ilmaiseksi ja ilman velvoitetta; tämän sivuston käyttö ei luo sinun, Snorlaxin Höyhensaaren tai kenenkään Snorlaxin Höyhensaareen liittyvän henkilön välille sopimus- tai vastuusuhdetta. Sinulla on rajattu oikeus käyttää ja kopioida materiaalia Snorlaxin Höyhensaaresta, mutta tämä käyttöoikeus ei muodosta tai implikoi minkäänlaista sopimuksellista tai muunkaltaista korvausvastuuta.

Snorlaxin Höyhensaari saattaa sisältää muiden osapuolien tavaramerkkejä tai muita lailla suojattuja immateriaalisia hyödykkeitä. Ne kuuluvat omistajilleen eikä niiden käyttö Snorlaxin Höyhensaaressa anna sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää niitä muussa yhteydessä. Jos toisin ei mainita, Snorlaxin Höyhensaarella ei ole tosiasiallista suhdetta tavaramerkkeihin tai niiden omistajiin eikä Snorlaxin Höyhensaari siten voi myöntää sinulle tai kenellekään muulle oikeutta käyttää kyseessä olevia tavaramerkkejä.

Vaikka virheellisiä tietoja pyritään korjaamaan Snorlaxin Höyhensaaressa, kenelläkään ei ole velvollisuutta korjata niitä, ja tästä syystä kaikki Snorlaxin Höyhensaaresta löytyvä tieto toimitetaan sinulle ilman takuuta oikeellisuudesta tai sopivuudesta mihinkään käyttötarkoitukseen.

Katso myös

Tämä artikkeli perustuu seuraavaan Wikipedian artikkeliin:
Wikipedia:Vastuuvapaus

Sen tähden tämä artikkeli ja kaikki siihen tehtävät muokkaukset on julkaistu vain GNU Free Documentation License-lisenssin mukaisesti.